Sunday, August 22, 2010

KAMP BİZİM İŞİMİZ ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİKLER YAZ KAMPI KÜLTÜR SANAT ÇOCUK KAMPLARI

Kamp Rezervasyonu:05336666903
02523638469
filiztosyali@yahoo.com




Kaydınızı şimdiden yaptırın Hakan Otelde düzenlenen çocuk kamplarında yerinizi alın
Bu yıl Doğa Eğitim Kurumları Ve İstanbul Üniversitesi Çocuk Akademisinin Felsefe Kampına da ev sahipliği yaptık 24 süper çocuk ağırladık. İstanbul Üniversitesinin hazırladığı mükemmel programa bilgi ve deneyimimizle destek verdik.
Siz de arayın size de kamp danışmanlığı yapalım, mekanımızı açalım.
0533-6666903
0252-3638469
filiztosyali@yahoo.com




2011 yılı Kültür Sanat ve iletişim Kamplarımız için kayıtlarımız başladı. Yerinizi ayırtmalısınız. Okullara, derneklere özel indirimlerle çocuk kampları hazırlanır. Siz sadece isteyin hazırlamak bizden.
Kamp deyince akla Bodrum Bitez Yalısı Hakan Otel geliyor. Yıllardır devam eden kamplarımıza bu yıl İstanbul Üniversitesinin kurduğu Çocuk Üniversitesinin kamplarından birini ekledik. Felsefe Kampı ve Yaratıcı Yazarlık... Kampımız çocuklarımızı ve bizi çok mutlu etti. Daha sonraki yıllarda başarının üst noktalara çıkacağına inanıyoruz. Birlikte yedik, birlikte gezdik, birlikte çalıştık öğrendik. Yorulduk, dinlendik. Hazırladık, sunduk, kamp yaşamını halka taşıdık. Misyon belirledik, vizyonumuzu 11 gün de bile geliştirdik. Yaptığımız işleri basına anlattık, dostluk gördük. Yalnız değildik. Kılıçlar Holding, Lions dernekleri, Yalıkavak Belediyesi bize sponsor oldu. Bizim her yıl kampımızda yaptığımız etkinlikleri bu yıl da Çocuk Üniversitesinin hazırladığı Felsefe kampında çocuklarla paylaşmanın mutluluğunu yaşadık.