Monday, June 06, 2011

Çocuklar İçin Yaz Kampları Bizi aramalısınız 05336666903 filiztosyali@yahoo.com









YAZ KAMPI SEÇMENİN TAM ZAMANI
Çocuk Yaz Kampı Çocuklar İçin Kamplar
Bodrum Bitez Yalısı
Yatılı ve gündüzlü
Çocuklar için yaz kampları Başvuru
filiztosyali@yahoo.com
05336666903
0252-3638469
Siz de bu kamptan yararlanmalısınız.
Çocuklarınız için ayrılmış bir mekanda bir otelde eğitim almaları, okul havasından uzak tatil olduğunu hissettiren, ama uzmanlarla kişisel gelişimlerine önem verilen bir program içinde olmak için yola çıkıldı.
Çocuklarınızı geleceğe hazırlamak için deneyimlerimizi yaşama aktarıyoruz. Geleceğe hazırlanmalarını isteyen velilerin çocukları için bu imkanı planladık.
Yaşam Tasarımı Uzmanı Yazar Filiz Tosyalı, Sanat Yönetmeni tanınmış tiyatrocu Ümit Kireççi, Yaşam Koçu ve Eğitimci Mine Özkan, el becerileriyle patronsuz dikiş uzmanı Mine Akça, hepinizin yakından tanıdığı seslendirme sanatçısı Tuna Egemen, fotoğraf atölyeleri yöneticisi uzman öğretmenimiz gibi pek çok kişiyle birlikte atölye çalışmalarına katılacaklar. Çok sayıda yazar ile beraber yazı çalışmaları yaparak kendi kitaplarını hazırlayacaklar. Doğru yazmanın, güzel konuşmanın hiç de zor olmadığını görerek daha başarılı projelere imza atmanın heyecanını yaşayacaklar. Bizi tanıyan veli ve çocuklar bizden vazgeçemez. Düşünme becerisini geliştirdiğimiz çocuklarımızın bir yıl sonraki ders programlarında daha başarılı olmalarını sağlıyoruz. Her çocuk bir yetenektir. Yetenekleri keşfetmekse ayrı bir beceri ister.
Çocuklarımız canlı, bilgili ve kendine güvenli olarak bir eğitimden yararlanacaklar. Güzel konuşan, konuşulanı dinleyip anlayan, yorumlarını yazıya döken, gördüğünü objektifine yansıtmayı bilen; senaryo yazabilen, kısa film çekebilen yetenekli çocuğunuz olduğuna sizi inandırmak ve ufuklarını açmak için yola çıktık.
Geleceğin yazarlarına, çizerlerine, yönetmenlerine, oyuncularına sadece kapı aralamıyoruz, onların bu alanda deneyim kazanmasını da sağlıyoruz. Hizmet ediyoruz.
Bir çok projenin mimari bu değerli isimler kampımızda 10 gün boyunca çocuklarınıza hizmet ediyorlar. Yoğun bir İngilizce pratik olanağı bulacakları kampa sabah yürüyüşü ve yüzme ile başlıyoruz. Dinç vücutlarımızla açık büfe bir kahvaltı masasında karnımızı doyururken, yemek yemenin en önemli kurallarını öğreniyor, organik gıdalarla beslenerek güne başlıyoruz. Uzmanlar kontrolünde devam eden kamplar, bir çok çocuğu bu güne kadar geleceğe hazırladı.
Sizin de çocuklarınız bu ayrıcalıklı beraberlikten yararlanmalı.
Çağımızın kişisel gelişim çağı olacağını söyleyebiliriz. 21. Yüzyılın çocuklarını çağa uygun şartlarda geleceğe hazırlıyoruz. Tiyatro izlemeyi ve tiyatroda görev almayı bilen, fotoğraf çekmeyi ve uygulamayı en iyi şekilde yapabilen, kendi oltasını hazırlayıp balık tutan, tuttuğu balıkların ismini bilen, yazmayı ve okumayı zevke dönüştüren; kamp öğretmenleriyle iletişim kurabilen çocuklarımız; kendi filmlerin çekip, kendi gazetelerini çıkarmanın zevkini yaşayarak bir tatili değerlendirecekler.
10 günde 10 beceri kamplarımızda YAŞAM BECERİLERİ uygulanmakta.

No comments: